Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2009 18:29 - Весел Зодиaк
Автор: goran Категория: Лични дневници   
Прочетен: 27151 Коментари: 37 Гласове:
4

Последна промяна: 30.08.2010 17:46


Овен
     Няма по-безстрашни от Овните! - казват те и пъчат си гърдите. Че са смели - никой не отрича - качество, което се обича! Някои са с усет, много знаят, други - с "такт" по "нервите играят". Лудо хвърлят се навред с рогата, даже с риск да си строшат главата.
     Те са храбри, славни в борбата - знаят да си защитят правата. Артистични са, добре говорят. Властни са - не искат да се молят. На червено честичко пресичат, правилата никак не обичат. Искат ли, света ще преобърнат 20-и век във 30-и ще превърнат. Характерно е, че са ревниви, горди, но добри, трудолюбиви. Не умеят никак да изчакват, но загубят ли - не се оплакват. Двата пола, знайте са инати -по това ще бъдат разпознати. От везните те да се предпазват, че ги дебнат, гонят и наказват

Телец
     Туй животно, знайте, е опасно! За живота всичко му е ясно. То е избухливо, твърдоглаво, иска винаги да има право. Може да работи с години, за да има даже за роднини. Все размества и реформи прави,та долапи нови да постави. Със лукавия си нрав привлича и след големците много тича. То самичко прави си реклама, друг го хвали само с цел измама. Някои са мили и добрички, пият, пеят, ходят по женички.  Да си хапват хубаво обичат и компанийките ги привличат. Не дай Боже да ги затъмните - ще ви станат доста черни дните: все ще лъжат, ще ви злепоставят и добро за вас не ще оставят! Черна котка им е Водолеят и пред него няма да успеят! Скорпионът много ги обича, но Телецът след Близнака тича!

Близнации
     Дайте книги за Близнака славен! Вечно той в науки е "удавен". Любопитен - всичко да узнае - в тази слабост граници не знае! Той е комбинаторът опасен, всеки ход пределно му е ясен. Знайте, той е кавалер отличен, много умен, ловък и практичен. С него никой няма да скучае и неща различни ще узнае. Всички са големи дипломати, те блестят в диспути и в .преврати! Много "тънко" ще ви изиграят и което искат, ще узнаят.
     Може днес за тях да сте царици, утре ще сте просто магарици. Тез мъже са трудно уязвими и на практика - неуловими. А жените - все ще обещават, но едва ли ще го изпълняват. Те родени са нетърпеливи - тъй ще бъдат, докато са живи. От Телеца много да се пазят! А Стрелците - в мат ще ги поставят!

Рак
     Раците се мислят за юнаци, хитреци са, хич не са глупаци! Уж стеснителни, добри, тактични, Всъщност - пресметливи са, практични. Някога с вас ще бъдат "мазни", друг път - всичко много ще ги дразни, днес ще са засмени, приказливи, утре - мнителни и горделиви. Имате ли къщи, коли, вили - най-добре е да сте ги укрили ,че "добрите" Раци най-обичат чуждите имоти да завличат.
     Ако могат, даже и държава ще заграбят те "3а чест и слава" - женят се понякога сто пъти, за да пипнат тлъстички имоти. В брака - чрез лъжите ще успеят.
     Винаги на чужди гръб живеят. Без скандали трудничко минават -
туй е мярка - нищо да не дават. Раците не са добри съпрузи - мъж, жена - рога ще ви нахлузи. Козирогът лесно с тях се справя и на място бързо ги поставя.

Лъв
     Лъвовете са добре познати и навред в света докрай признати! Те са благородни и учтиви, предани, добри и услужливи. В службата те винаги успяват, мъдро, справедливо управляват. Ала в къщи рядко се прибират (все компанийки си някъде намират). Могат тъй да карат със години, влюбват се във смъртни и в "богини". Щедри са и всичко ще ви дават, никога не ще ви изоставят, но жените всичко ще ви вземат и хомот дори ще ви наденат. Искат власт, богатство, чест и слава, ала всеки Лъв не винаги успява или той, когато вече има - някой Лъв, по-силен, му го взима.
     Лъвовете гледат нависоко, но затъват някога дълбоко. И дори "удавен" - не признава -гордостта си много уважава! С Водолея да не си играят, че нещастието ще познаят!

Деви
    Девите са умни, разсъдливи, ту сърдити, ту добри, вежливи. В живота хитро се нареждат, даже и роднините подреждат. Ще направят всекиму услуга, но в замяна - ще поискат друга! Мъж ли е - той все анализира, "цаката" на всичко ще намира. Винаги ще прави точни сметки - за бензин, за дрехи, за подметки. Пипне ли в ръцете власт голяма - друг не ще я вземе - начин няма! Ако е жена, е услужлива, принципна и доста паметлива. Като Пенелопа уж ще чака. Дева си е, но изневерява и съпруга ловко изиграва. Лъже, маже. И целта постига, но духовното не й достига!
    Близък ли си - теб ще те Зачитат, чужд ли си - теб ще те изритат!
    Рибите им знаят номерата - винаги засичат им белята.

Везни
    Тези винаги се колебаят - кажат "да" - и почват да се каят. Тук се раждат много дипломати, но не липсват калпави, зъбати. Някои обичат да се кичат, само нови дрехи да обличат. Ако могат - триста гардероба те ще занесат дори и в гроба! Винаги са живи и кокетни, по природа - умни и коректни. Работа домашна не обичат, но по Вечеринки често тичат. "Златната среда" им е любима пролет, лете, есен, в късна зима. Те са със амбиции големи, дните им са приказни поеми! Само ако искат, имат воля, но уреждат всичко с едно "моля".
     По рождение са справедливи, те са честни, мили, услужливи. Обичливи са и все засмяни. Общо взето са добри, разбрани. Да се пазят много от Овните само те ще им отровят дните!

Скорпион
     Господ сам от него да се пази! (Все ще се опитва да те "сгази") Вечно ще спори, ще се бунтува, срещу всичко той ще негодува. Тук се раждат много генерали - някои по-страшни и от хали! Те са си ревниви и опасни, изобилни с планове ужасни.Те понякога изневеряват, но на други "правото" не дават. Иначе са умни и добрички, щедро харчат своите парички. В нужда ли сте - ще би подпомагат. Бедни ли сте - няма да избягат. За рождени дни ще Ви почитат, даже и за близките ще питат.
     Мъж ли е - за правда ще се бори и каквото може, той ще стори. Все инати доста прозорливи са жените, но са променливи. Ако си коректен с тях - успял си, иначе - отдавна знай, умрял си! Да не се захващат с Телците, че ще си разсипят младините!

Стрелец
     Цял живот Стрелецът все се цели в най-различни и опасни цели. Някои са твърде работливи, но се срещат хайти, мързеливи. По характер те са упорити, лоши са, когато са сърдити. Те обичат много да пътуват и със големците много да общуват.
     Имат маниер добър, отличен, дух - свободен, волен, поетичен. Тук мъжете са добри, учтиви, а жените - хитри, досетливи. Те са ловки, бързи и логични, пресметливи в брака и тактични. В къщи са отлични домакини, готвят като истински богини.
     Стъпват важно, тежко на Земята - вирнат е носът им в небесата. Всички са по дух аристократи, но не липсват дребни тарикати. Нестабилни връзки не признават!
     Верни ли сте - ще Ви уважават. Ех, Близнакът всичко ще им взима, ту парици, ту каквото има.

Козирог
    Този знак е силен и стабилен - вечно от идеи окрилен! Всички учени са, май, събрани тука, за да "мъчат" някоя наука. Те са уникално търпеливи, точни са, практични, пестеливи. Само "чистата игра" признават, истината много уважават! Някои от този знак нехаят и не искат нищичко да знаят, пият и по баровете скитат, докато накрая ги изритат. Ходят със жени, но предпазливо. Даже "лудо" те да ви обичат от проклета гордост - ще отричат! Тук жените имат силна воля - изпълняват всяка мъжка роля. Никому длъжници не остават. От комплекси - шанса пропиляват. Щастието късно ги спохожда - чак когато внучето прохожда. Раците обират им парите - яки ли сте - все ще издържите!

Водолей
    Тази зодия е славна и опасна - всяка друга й е много ясна! Гледат с присмех на света сеира, режат с думи, сякаш със секира. Надалече в бъдещото виждат! Доста хора много им завиждат! На приятелите те са верни и спасяват ги от грижи черни. Те са сякаш бюро за услуги, ала не за себе си - за други. Справят се с най-трудните проблеми, в помощ са на малки и големи. Всичко от сърце ви подаряват, а за тях стотинка не оставят.
     Много гении са тук събрани, но за жалост - трудничко разбрани. Най-големите реформи правят - светлина на хората даряват! В личния живот не са щастливи, но добри са, честни, работливи. Свободата е на първо място и това добре да ви е ясно!
     С Лъвовете лесно се спогаждат, ако номера не им погаждат!

Риби
       Рибите са мили и добрички, хрисими и божии душички. На големи жертви са готови, но на тях живота всеки трови. Че мъжете са добри - така е, но жените - кой да ги изтрае? Някои са пойни птички, други все опяват за парички, вечно от живота се оплакват и безброй съвети ни натрапват. Искат всичко те да ръководят и мъжете "3а носа" да водят. Някои са честни и морални, но се срещат долни, зли, нахални. Двата пола чашката обичат, във винцето славно се увличат.
      Рибите - мъже се водят лесно, но не ги оставяйте на тясно. Рибите - жени са най-добрите, ако им "по гайдата вървите". Скромни са, по принцип - справедливи,те не са надути, горделиви. Девите - късмет не им донасят, но имота честичко отнасят.


Тагове:   забава,


Гласувай:
4



1. artwood - Поздравления!
23.02.2009 19:35
Много ми харесаха..вярно и поднесено по интересен начин!Браво!
цитирай
2. neptunche - аз
23.02.2009 19:44
не съм много съгласна и леко протестирам, защото моята зодия са я изкарали егати пресметливата, а на други - само хубавки неща пише..Хммм....
Иначе е интересно и забавно :)
цитирай
3. goran - Привет Artwood, приятно ми е да се запознаем:-) Зодияка - и на мен много ми допада, затова го публикувах:)
23.02.2009 19:47
Текста не е мой - де да можех да пиша така:-) - а и не съм нито звездоброец, нито психолог.

За жалост не знам, кой е автора на текста:-( Знам само, че е писан отдавна - преди нета да стане мода. Добре, че някой добър човек е успял да го изрови от романтичното минало и публикува в мрежата.

Текста наистина е писан отдавна - преди години попаднах на едно младежко писмо на татко до майка, от началото на 60-те, в края на което, той бе преписал същият хороскоп за зодията на майка.
цитирай
4. goran - Нептунче:-) - споко:-)
23.02.2009 19:54
Нали си имаш и асцендент:-) - недей да правиш сметки каква ти е зодията! - русалките не се занимават със смятане, а с мечти и пътешествия;-)
цитирай
5. neptunche - щом казваш :)
23.02.2009 20:03
не че смятам, аз си я знам отдавна зодията и се гордея с нея , а пък те тук ме изкарали лъжкиня,материалистка и всичко друго само не и русалка. :)))Виж, за рибите е много верен текста, тук имам задълбочени познания . Асцедентът- има нещо вярно, сигурно инатът ми от овенския асцедент е взет:) За везни и телци - също си е право :)) Ама чета и гледам- за всеки има нещо лошо, ама и хубаво. КАк пък за раците само недостатъци, хмммммммммммм!!!
Отивам да обиколя на заден ход света !!:)
цитирай
6. artwood - И на мен ми е приятно!
23.02.2009 20:06
Попадението е много добро!Усмихната вечер!
цитирай
7. goran - Нептунче,
23.02.2009 20:52
Сега го прочетох – леле как са ви очернили:-(((
То и за нас Стрелците има доста критика, но вас „рачета-осмокрачета” така да ви начернят !!! - Явно автора/авторката на зодиака, ви е бил/била много, много сърдита.
Добре, че рачетата сте енергични мечтатели със силно чувство за хумор.:-)))

А явно обичате и да пътешествате;-) - Нептунче, ще чакам следващите ти разказ от пътешествието ти около света;-)

Приятна вечер:-)
цитирай
8. goran - Artwood:-))
23.02.2009 20:54
Приятна вечер Добрина:-)

До нови срещи:-)
цитирай
9. allbi - ха ха
23.02.2009 21:41
яко :)))
Поздрав за постинга от една рачка :))
цитирай
10. goran - Благодаря ти Albena:-) - и аз те поздравявам:-)
23.02.2009 21:51
Аз в момента слушам Нели Рангелова от твоя блог - радвам се, че се отби на гости и се запознахме.:-)

До нови срещи:-)
цитирай
11. allbi - goran ,
23.02.2009 21:54
При мен е шантаво и непредвидимо
Винаги си добре дошъл :)
цитирай
12. goran - :-)
23.02.2009 22:03
:-))
цитирай
13. dika999 - :)
28.02.2009 19:42
винаги има истина, дори и малко да е :)
цитирай
14. denij - :)
28.02.2009 22:16
Браво, наистина интересен зодиак- поне за моята зодия е много точно описана!
цитирай
15. goran - Дика:-)) - така си е;-)
01.03.2009 13:14
А и хората сме любопитни, и все търсим сродни души!:-) - как да не търсим и да не се радваме на малките прилики помежду си:-)
цитирай
16. goran - Здрасти Дени:-) - радвам се да те видя:-)
01.03.2009 13:17
Желая ти усмихнати мартенски дни:-)

До чуване:-)
цитирай
17. dika999 - :)
01.03.2009 13:20
...при някои доминира едно, при други друго...нямаше да е интересно, ако всички сме напълно еднакви.
А любопитството е в основата на всичко.
Аз си отговарям на зодията и зодията ми си отговаря на мен ;)
цитирай
18. goran - :-)) ;-)
01.03.2009 13:41
"Аз си отговарям на зодията и зодията ми си отговаря на мен" - добре казано;-)

Дика,
а коя зодия си?
цитирай
19. dika999 - :)
01.03.2009 14:08
Козирог.

а ти бързоходецо, за който няма време за спане и вечно е в движение към нещо ново, към поредната задача....ти Горане, коя зодия си? :)

P.S. Току що видях, че си Стрелец... :)
цитирай
20. dika999 - ....
01.03.2009 14:10
в интерес на истината и асцедента има значение, както ти спонена в един от коментарите....
има значение и коя декада си...всичко е комплекс от много показатели :)
Усмихнат ден.
цитирай
21. goran - Дика:-) ;-)
01.03.2009 14:52
Благодаря за топлите думи:-) - днес наистина ме разглези.:-)

Дика, какво пиеш ще черпя, обещавам, най-официално:-)
цитирай
22. dika999 - олелел
01.03.2009 17:06
и пред свидетели :)

аз съм скромна- чай!
цитирай
23. goran - :-)
01.03.2009 17:53
:-) :-)
цитирай
24. felicity - подобни хороскопи, макар и с усм...
07.05.2009 15:57
подобни хороскопи, макар и с усмивка м/у точките, би трябвало да пожелават хубави неща. Така си мисля поне. А неее... ще срещнеш щастието малко преди да свърши животът ти. Голяаааам кеф...
Както и да е, зодията ми е гадна, а комбинация с асцендента - още повече:Д
Толкова.)
цитирай
25. goran - Фелисити, много си критична!
08.05.2009 18:51
Да критикуваш звездите - файда никаква, по-добре да им се радваш;-)
цитирай
26. stasy - Хахаха, за Везни всичко е вярно - ...
26.07.2009 13:12
Хахаха, за Везни всичко е вярно - поне за мен. Асцендентът ми е Скорпион, но пак е вярно :)

Половинката ми е Овен - как пък го нацелих и аз тоз Овен :)))

Много е весел тоя Весел хороскоп :)
цитирай
27. goran - Стаси:-)) и на мен много ми харесва как е написан хороскопа:-)
27.07.2009 17:45
За съжаление, незнам кой е автора на тези весели зодиакални талкувания.

За везните - "По рождение са справедливи, те са честни, мили, услужливи. Обичливи са и все засмяни." - звучи страхотно;-)

За комбинацията Везни-Овен - браво на вас! - Бас държа, че сте страхотен екип. Ти си въздушен знак, той огнен - заедно трябва да сте страхотен пожар;-)
цитирай
28. stasy - Благодаря за хубавите думи :)
27.07.2009 21:42
Мисля, че покривам напълно и положителните, и отрицателните черти на зодията си. В хороскопа за Везни най ми допадна следното - "Само ако искат, имат воля.-, но уреждат всичко с едно "моля"."
Иначе комбинацията въздушен - огнен знак си е цял пожар, наистина.
цитирай
29. goran - :-)
28.07.2009 09:38
;-)
цитирай
30. theladybird - :)
18.09.2009 09:44
Ей, това много ми хареса :) Ствое позволение ще си копи-пействам някои зодии и ще ги изпратя на приятели :)
Иначе скорпионите пак са ни изкарали много рогати, ама...
цитирай
31. goran - Радвам се, че ти допада;-) За жалост не знам кои е автора на този весел зодияк
22.09.2009 20:11
За зодията ти - чак рогати! То и ние срелците не сме идеални (аз съм стрелец);-)
Важното е ние да сме истински - хороскопите да бъдат каквито си искат!
цитирай
32. theladybird - :)
22.09.2009 21:18
:)
цитирай
33. goran - ;-)
23.09.2009 16:33
:-)
цитирай
34. kapito - :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
09.10.2010 12:19
Все инати доста прозорливи са жените, но са променливи. Ако си коректен с тях - успял си, иначе - отдавна знай, умрял си!

Пък е и точно :))))
цитирай
35. goran - :-)
11.10.2010 19:01
Така си е:-)
цитирай
36. анонимен - :)))))
20.10.2010 01:55
Аххааа - тъкмо чета, че съм много лоша, чужди имоти завличам и слагам рога и се успокоих, че Козирогът с мен лесно ще се справи и на място ме постави...и като отидох на Козирог - щоооо? Ще му обера парите? Ахххааа...
Много забавно, Горан!
Искрено се посмях :)))
Ама не сме толкова лоши деееее...Аз повече давам, отколкото завличам :)
Ей на - с едно море и шестотин книги съм останала...
Nightwish El
цитирай
37. goran - Nightwish El, весело и усмихнато раче-осмокраче:-) Добричко или пакостливо според случая - ти си знаеш.:-)
21.10.2010 10:46
За морето и книгите - явно обичаш простора.:-)
цитирай
Търсене