Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2012 02:33 - СВОБОДАТА и ШИСТОВИЯT ГАЗ + думите на Т. Трайков, Н. Младенов, Т. Дончева, Д. Добрев за газа
Автор: goran Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3419 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 08.04.2013 20:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Шистовият газ – огромна печалба за международна компания, бедствие-АПОКАЛИПСИС за човека и природата!!!
      *Все още експериментална технология
      *Прилага се основно в ПУСТИННИ райони в САЩ и в много малък брои други супер слабо населени места по света.
      *Замърсява гарантирано подпочвените води с масла и още 20-на избрани отрови
      *Гарантирано предизвиква мини земетресения и размествания в подземните слоеве
      * Явява се катализатор за земетресения
      *Обогатява малък кръг хора, но може да вгорчи живота на стотици хиляди и дори милиони

      Какво ще правим, ако отровим водата и почвата на Добруджа и цяла северна България – колко дни можем да оцелеем без вода и хляб!!!
       ВАЖНО  Е  СЕГА  ДА  РАЗБЕРЕМ  КАКЪВ  Е  ЗАЛОГЪТ  И  РИСКЪТ!!! – Ако отровим земята си, дори Господ, който е българин няма да може да ни помогне!!!

       А ВИЕ, Господа министри и височайши премиер-министър, осъзнайте се!!! Вземете се в ръце, че за жалост бедствията и катастрофите тепърва предстоят и на България не й трябват политици с претенции, а грамотни, действени и съвестни държавни служители, който да служат на род, чедо и родина.
       ПОМНЕТЕ!!!
       АКО  ДОПУСНЕТЕ  ТОВА  БЕЗУМИЕ,  НЕ  САМО  НЯМА  ДА  СПЕЧЕЛИТЕ  НИКОГА ПОВЕЧЕ  ИЗБОРИ,  НЕ  САМО  ИСТОРИЯТА  ЩЕ  ВИ  ЗАПОМНИ  КАТО  ОТРОВИТЕЛИТЕ  НА  БЪЛГАРИЯ,  НО  НАЙ-ВЕРОЯТНО  И  СОБСТВЕНИТЕ  ВИ  ДЕЦА  ЕДИН  ДЕН  ЩЕ  ВИ  ЗАПЛЮЯТ  И  ЩЕ  СЕ  ОТРЕКАТ  ОТ  ВАС!!!  
    

    
Политиката, по ред причини и най-вече заради „Приказка за стълбата!”, винаги е изваждала и изважда най-сивото, егоистично и алчното в хората!
     Страхът, раздорът, робството, гладът, войните, наркотиците и проституцията не са нищо друго освен любимите деца инструменти на политиката!
    
Разбира се, политиката би могла да бъде и необходимото, полезно зло, а в много редки случай дори позитивен лечител в действие! Но това е възможно, само при наличието на живо, знаещо и можещо гражданско общество, което непрестанно да разпознава и натиква боклуците в миша дупка, там където им е мястото!!!

     ######################
              ?!?!?!??!?!?!??!?!?!?
     
######################

    
Не знам дали защото е следизборна година, защото количеството на мръсните ризи и лобиските интереси стана твърде голямо или просто защото е годината на водният дракон, носителят на пречистващата позитивна енергия, но напоследък политиците у нас се принудиха да започнат да свалят картите си на масата!!!
      ……………………………………………………..
      Трайчо Трайков бе принуден да подаде оставка. Преди не му бях фен, но както винаги при подобни случки, човек разбира какво е загубил едва, когато загубата стане факт!!!
     Защо мисля така ли? – Защото и аз като всеки, щогоде разумен и относително непредубеден човек, поне малко от малко умея да чувам същината между редовете.
     Чуйте и обмислете какво казват: Трайчо Трайков, Николай Младенов, Татяна Дончева и Делян Добрев – ще ви отнеме доста време, но ... изкуството, науката, красотата и бъдещето искат жертви! Така е било, е и ще бъде!
      Вие решавате! – Всеки човек е важен! Защото човек е голям, толкова колкото са големи мечтите и трудолюбието му!

Трайчо Трайков в предаването „Тази събота” по БТВ – 17/3/2012г.

Николай Младенов в „Нека говорят” по БТВ - 18/3/2012г.

Трайчо Трайков в предаването „На 4 очи” по НОВАТВ – 18/3/2012г.

Татяна Дончев в предаването „На 4 очи” по НОВАТВ – 19/2/2012г.

Новия министър Делян Добрев за шистовия газ, по БНТ – 18/3/2012г.

Истината за шистовия газ. Конференция Варна - 26/11/11

ПРИКАЗКА  ЗА  СВОБОДАТА - "Отпечатъци" - 4/3/2012г.



Няколко скици на технологията:
image

image

image














Гласувай:
11



1. zonko - здравей, горански!:) извини ме, ...
19.03.2012 08:41
здравей, горански!:) извини ме, ама не разбрах - ти симпатизираш ли на трайчо или точно обратното? не се заяждам, просто питам. иначе две от интервютата и аз ги гледах, ама пак не ми стана много ясно защо точно го уволниха.
цитирай
2. goran - Zonko :) - За лошо или за добро, не е важно какво мислим аз или ти, за министрите и власта
19.03.2012 09:28
Дори не e важно какво мисли обществото - важното е, как ГЛАСУВА обществото.

Затова аз се опитвам да влизам в ролята на обективен журналист, който само цитира фактите без да ги коментира ;) Разбира се това все не ми се получава, защото не съм учил тази сложна наука журналистиката и съм твърде пристрастен.

Пиша защото вярвам в мъдростта на народа - обществото е хиляди пъти по-мъдро, от всеки един от нас поотделно! Проблема е, че обществото много, много трудно насочва погледа, мислите си и действията си в една обща посока! Точно това експлоатира политиката - разделя и владее!!!

За конкретният казус:
Хич да не симпатизирах на Трайчо Трайков след тази двулична, използваческа позиция която зае ГЕРБ и лично височайшия премиер министър Б.Б., на мига ставам фен на Трайков. Просто такъв съм се родил, а и така съм възпитан - да мразя мутрите, използвачите и диктаторите!

Освен това Трайчо Трайков наистина има силни и полезни качества! Сега като се замисля, много малко е вероятно някой да се беше справил по-добре от него, като министър на икономиката и енергетиката.

Човек може да направи точно толкова, колкото обстоятелствата и Съдбата му позволят!

Трайков се опита да забави темпа на източване на държавата и го натириха, да си ходи!!! Това е истината!

А наследника му, Делян Добрев, не просто е млад, а е напълно неподготвен както за изкушенията на властта, така и за железният юмрук на мутрите! - Дано да греша и Делян Добрев, да смае всички ни, но дори и аз не бих могъл да бъда чак толкова отнесен оптимист!

Интервюто с Татяна Дончева също е много интересно - има много какво да се чуе!

Послепис:
Zonko,
Благодаря за въпроса :)
цитирай
Търсене